Karlson's Garage

Karlson’s Garage & Bar etablerades 1996 och intog ganska omgående positionen som den mest genuina kvarterspuben i Linnéstaden. Med sitt stora utbud av olika ölsorter och vällagad husmanskost till rimliga priser och, inte minst, sin kunniga personal, har Karlson’s Garage & Bar kommmit att bli ett stamställe för Linnéborna - människor av alla sorter och åldrar.
Här har många världsproblem lösts och expertkommentarerna vid olika sportevenemang eller i politiska frågor finns det inga gränser för. Travtips utväxlas frikostigt och drömmen om det stora klipper lever vidare.

Det är inte flärd och lyx för det s.k. vackra folket, som placerat Karlson’s Garage & Bar i topp bland göteborgska krogar, snarare en mysighet som skapas av gästerna själva i ett närmast familjärt umgänge med personalen. Här trängs musiker, kulturpersonligheter, skådespelare och kostnärer med knegare, studenter och pensionärer.

 

Personalen har gjort det till sin livsuppgift att sprida en ölkultur som erbjuder fantastiska smakupplevelser och man backar inte för att pröva nyheter från olika delar av världen. För den som inte är fullt så sparsmakad går det naturligtvis även att beställa en vanlig "stor stark".

1/3